close
loading



Oskar Konowrocki - kucharz Cukiernik

urodzony w 1989r.

Ukończył m.in. 
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera w Warszawie
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie im. E. Pijanowskiego w Warszawie

Praktykę zawodową rozpoczynał w warszawskich hotelach m.in. Hotelu Rialto, InterContinental.
Przez kilka lat miał możliwość pracować w śród najlepszych szefów kuchni.
To tam zdobywał pierwsze szlify. Poznawał świat wielkiej gastronomii.

Perfekcjonista i profesjonalista w kuchni, prócz ładnego wyglądu liczy się najwyższej jakości produkt.
Uwielbia kuchnię Polską, czerpie z niej inspiracje. Łączy zapomniane smaki oraz składniki z nowoczesną lekką kuchnią europejską.

Stara się zarażać  pasją do gotowania. Chętnie przekazuje swoją wiedzę zebraną podczas wielu lat pracy w zawodzie.
Zachęca do czerpania przyjemności nie z samego jedzenia lecz również gotowania.
Inicjator spotkań z dziećmi oraz młodzieżą propagując zdrową żywność oraz prawidłowe odżywanie.


Członek  komisji rewizyjnej stowarzyszenia Euro Toques Polska, której celem jest propagowanie żywności naturalnej I
tradycyjnych przepisów, podkreślając tym samym zróżnicowanie kulinarnego dziedzictwa europejskiego oraz dbając
o podtrzymanie wytwarzania produktów regionalnych. 

Podczas kariery jako młody kucharz brał uczestnictwo w konkursach kulinarnych .
Obecnie Juror konkursów kulinarnych.
Wykładowca na pokazach kulinarnych oraz szkoleniach.

Dzięki zdobytemu doświadczeniu w branży gastronomicznej.
Zbudował markę „Gastrotrend Oskar Konowrocki”.

 

GastroTrend Oskar Konowrocki

04-455 Warszawa, Strażacka 145

telefon: 533-70-70-47

biuro@gastrotrend.com.pl

 

NIP: 952 199 01 68

Powered by: www.cdx.pl