HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
GastroTrend Oskar Konowrocki
Zajmuje się sprzedażą profesjonalnego sprzętu kuchennego oraz serwisem produktów niezbędnych w zapleczach kuchennych, magazynowych, chłodniczych i sklepowych. Hurtownia gastronomiczna wyposaża kompleksowo obiekty żywienia zbiorowego (np. restauracje, hotele, pizzerie, catering, cukiernie, przedszkola, szkoły, szpitale, placówki rządowe itp).
W naszej ofercie znajdują się produkty klasy budżet jak i klasy premium renomowanych firm, współpracujemy bezpośrednio z producentami i importerami , co gwarantuje krótkie terminy realizacji zamówień i najlepsze ceny produktów. Oferujemy obsługę kompleksową od A- Z tzn. PROJEKT, MONTAŻ, SZKOLENIE i SERWIS. Przy kompleksowych realizacjach zapewniamy NADZÓR INWESTORSKI. Posiadamy niezbędne narzędzia i doświadczenie, dzięki którym zapewniamy wysoką jakość usług.
Misją GastroTrend jest zaoferowanie wszystkiego czego możesz potrzebować, aby bezstresowo zorganizować i wyposażyć swoją firmę. Zaczynając od podstawowych przyborów dla Sali konsumenckiej po profesjonalne trzony kuchenne.
Wyróżnia nas kilkunastoletnie doświadczenie w branży HoReCa. Na stanowiskach szefów kuchni jak i cukierni. Dokładamy wszelkich starań aby wspomóc nowych jak i doświadczonych inwestorów w wyborze odpowiedniego wyposażenia do m.in. restauracji, pizzerii, hoteli, cateringów, cukierni, sali weselnych, przedszkoli, szkół, szpitali, placówek rządowych itp.
Stawiamy na innowacyjność i nowoczesność, które odgrywają ogromną rolę gdy w grę wchodzą dotacje unijne dla przedsiębiorstw.
Prowadzimy pokazy kulinarne przed zakupowe jak i po zakupowe w ramach współpracy. Z możliwością przyjazdu do klienta lub w naszym SHOWROOM.
Obsługujemy klientów na terenie całego kraju, zamawiane produkty dostarczane są przez naszych pracowników, dodatkowo za pośrednictwem sklepu internetowego prowadzimy sprzedaż wysyłkową (dostawa firmą kurierską).
Jesteśmy firmą, która stawia na profesjonalnych pracowników, umiejących przekazać praktyczną wiedzę jaką zdobywali przez lata w branży HoReCa, oraz korzystać z narzędzi jakie daje nam współczesna technika. Dbamy o okresowe szkolenia handlowe oraz serwisowe personelu. Organizujemy cykliczne pokazy sprzętu gastronomicznego tj. piece konwekcyjno-parowe, pakowarki próżniowe, cyrkulatory, szatkownice do warzyw, roboty wielofunkcyjne.
Pracujemy nie szablonowo, podchodząc indywidualnie do każdego właściciela, szefa kuchni, managera, kucharza czy kelnera.